Turneu Daca noi ne iubim 2019 (foto Victory Of Art Concept)

„DACĂ NOI NE IUBIM…” în toată România… musical pe muzica trupei HOLOGRAF!

Luni, 25 februarie 2019, la Sala Studio a Teatrului național din București, a început turneul național al trupei de teatru VICTORY OF ART!

Afis turneu spectacol DACĂ NOI NE IUBIM - 2019 (Victory of Art CONCEPT)
Afis turneu spectacol DACĂ NOI NE IUBIM – 2019 (Victory of Art CONCEPT)

Trebuie să menționez faptul că la datele de spectacol prezentate mai sus au fost adăugate noi reprezentații și în lunile mai și iunie, date ce vor fi anunțate în curând de organizatorii acestui turneu!

“Dacă noi ne iubim”, este primul musical de tip generation-fusion din România.

Musicalul „Dacă noi ne iubim” este o poveste de dragoste imaginată de Julieta Georoiu și scrisă de doi adolescenți: Anastasia Jinga și Rareș Fota, pe muzica trupei Holograf.
Spectacolul creează un pod peste generații între fanii Holograf – majoritatea ajunși la vârsta adultă și adolescenții zilelor noastre,
Cu un scenariu original și abordând un gen teatral în plină ascensiune în România – musical, fiind jucat exclusiv de tineri (mulți dintre ei premiați la cele mai importate competiții de voce, dans sau actorie), spectacolul emană energie, tinerețe si iubire.
Toată muzica (inclusiv cea instrumentală) este interpretată live de TOMY WEISSBUCH & BAND: Şerban Matei (chitară), Alexandru Săliştean (clape + bas), George Popescu (tobe), Jack Popescu (percutie).

Un spectacol produs de JG Production.

Afis distributie spectacol DACĂ NOI NE IUBIM 25.02.2019 - T.N.B. (Victory of Art CONCEPT)
Afis distributie spectacol DACĂ NOI NE IUBIM 25.02.2019 – T.N.B. (Victory of Art CONCEPT)

În primul spectacol din cadrul Turneului Național DACĂ NOI NE IUBIM, de la București, au jucat cu profesionalism și dăruire:
Ana Stanciulescu, Tomy Weissbuch, Anastasia Jinga, Anastasia DadéPetru Georoiu, Rotaru Alexandru, Cristian Popescu, Bumbes Adrian Alexandru, Chimac Edy, Tudor Dumitru, Alexandru Nicolae, Luca C. Petresteanu, Delia Matei, Daria Oprea, Maria Ninu, Teodora Sava, Amalia Elena Nicolescu, Maria Roberta Maftei, Selin Özer, Ana Maria Ene,  Udateanu Luca, Karina Orosz, Ana Indricau, Cristian Indricau, Andrei Indricau, Ioana Dragomir, Cătălina Şoavă, Ana T. Maria, 

Felicitări, Anastasia Maria JingaRares Andrei Fota, Toria DragulescuRasmina CalbajosRobert CostinEranio PetruskaDaniel RaduCristian MihaiAlina Toma!
Felicitări, Radu BaciuFeher LidiaFlorentina Marilena BaloșTomy Jack, Tomy Weissbuch band, echipa tehnica TNB!

Am lăsat la urmă, dar nu în cele din urmă, felicitări, mulțumiri și aplauze pentru sufletul acestei trupe – realizatorii coordonatori Julieta Georoiu și Liviu Chițu!

Tuturor, mult succes în turneu, aplauze și multe împliniri artistice!

A consemnat, apreciat și recomandat de la fața locului,

Bogdan Dragomir – Muzician și jurnalist la Radio România Regional.

Bogdan Dragomir (foto arh. pers. B.Dragomir)
Bogdan Dragomir (foto arh. pers. B.Dragomir)

P.S.: Din motive tehnice, Galeria Foto poate fi vizionata și descărcată de pe  https://www.facebook.com/bogdan.song

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.